RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hvilket korps er best i by'n?


STOR KONKURRANSE: Tore Bollingmo (Lokalavisene Oslo AS), Lise Gulbransen (Oslo Jazzfestival), Holger Gulbrandsen (NMF Viken) og Edvard 
Askeland (Oslo Jazzfestival) inviterer til korpskonkurranse! FOTO: NILS SKUMSVOLL
STOR KONKURRANSE: Tore Bollingmo (Lokalavisene Oslo AS), Lise Gulbransen (Oslo Jazzfestival), Holger Gulbrandsen (NMF Viken) og Edvard Askeland (Oslo Jazzfestival) inviterer til korpskonkurranse! FOTO: NILS SKUMSVOLL
I samarbeid med Oslo Jazzfestival, Norges Musikkorps Forbund og NSB inviterer Lokalavisene i Oslo til tidenes korpskonkurranse i hovedstaden.

OSLO: I løpet av de kommende ukene skal byens beste korps kåres. Vinneren får spille konsert under Oslo Jazzfestival, en konsert på Oslo S i regi av NSB og en fritt valgt togtur med sistnevnte selskap.

SISTE FRIST FOR Å LASTE OPP DIN KORPSVIDEO ER 15. JUNI

SLIK LASTER DU OPP DIN KORPSVIDEO

Del

En flott mulighet

Korpsene skal enkelt og greit legge inn en kort videosnutt med en fritt valgt låt de selv spiller på nettstedet www.dinlokalavis.no. Deretter kan de mobilisere venner, foreldre og publikum til å stemme frem akkurat deres video for å vinne den gjeve hederstittelen «Best i by’n!».

– Korpsene og det frivillige arbeidet de representerer betyr enormt mye for byens befolkning. Dette er, og har alltid vært, svært viktig for lokalavisene i Oslo. Vi i redaksjonen gleder oss til å følge konkurransen framover, sier Tore Bollingmo, ansvarlig redaktør i Lokalavisene Oslo AS.

En jury vil etter fristen, 15. juni avgjøre hvem av de tre korpsene som har fått flest stemmer som vinner den gjeve tittelen med dertil hørende goder.

Jazz!

Oslo Jazzfestival har mange års erfaring fra arbeid med korps gjennom undervisningsopplegget Korps & Jazz.

– Vi er svært glade for å kunne ta opp igjen denne tråden Korps er en viktig arena for rekruttering til musikklivet både på og foran scenen, og vi ønsker å bidra til arbeidet med å styrke og videreutvikle denne arenaen. Det er viktig at korpsene får anledning til å vise seg frem for publikum, og Oslo Jazzfestival inviterer derfor vinnerkorpset til å spille på årets festival. Det er veldig hyggelig at også NSB har invitert vinnerkorpset til å spille en konsert, uttaler Edvard Askeland i Oslo Jazzfestival.

– Gode samarbeidsprosjekter gavner alle. Dette gir større oppmerksomhet for begge parter. For NMF større synlighet lokalt, ikke bare på 17. mai, sier daglig leder i NMF Viken, Holger Gulbrandsen.

Etter hvert som korpsene laster opp sine videoer vil du få muligheten til å gi din stemme på våre nettsider.

Korpsene i Oslo vil motta mer informasjon om konkurransen. Følg også med på

WWW.DINLOKALAVIS.NO

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere