RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hvilket kryss er farligst?


Avgi din stemme!
Avgi din stemme!
Etter at vi forrige uke presenterte de fem nominerte veikryssene har stemmene strømmet inn til redaksjonen. Men ennå er det ikke avgjort, og du kan påvirke utfallet!

NORDRE AKER: Interessen for farlige kryss er stor, det synes av stemmene som har kommet inn. Allerede da vi ba leserne om å nominere kryss, var tilbakemeldingene mange.

De fem finalist-kryssene vi plukket ut kan du fortsatt stemme på her!

Flott premie!

Det er mulig å stemme frem til mandag 27. april. Da trekker vi ut en vinner blant alle som har vært med å stemme, av en to-skjerms dvd-pakke (Nextbase SDV47-am) for bilbruk og fritid, levert av Røa Autoco. Systemet leveres med alt man trenger for montering i bilen og har en verdi av kr. 1599,-.

Fokus på vinnerkrysset

Når vi har kåret det krysset som våre lesere mener er det farligste i Nordre Aker, lover vi å sette ekstra fokus på det i avisen!

Lederen av bydelens miljø-, plan og samferdselskomité (MPS), Ivar Christiansen (Ap) vil følge med på avstemningen, og sier at også MPS-komiteen i bydelen vil ta for seg det krysset som går av med seieren i Nordre Aker Budstikkes avstemning.

- Da kan vi med rette si at det foreligger et folkekrav om at noe må gjøres, sier Christiansen.

Rolig bydel

Nordre Aker er, ifølge MPS-lederen, en bydel som ikke har de største trafikksikkerhetsmessige utfordringene.

- Vi kommer bra ut på målinger over trafikkulykker i byen. Vi ligger i utkanten og er ganske skjermet, sier Christiansen.

Han mener oppfattelsen av trafikksikkerhet er subjektiv.

- De fleste vil mene at det farligste krysset er i sitt eget nabolag, for det er der de ferdes mest. Men det er ingen grunn til å ikke ta folks trafikkoppfattelse på alvor og gjøre hva vi kan for at forholdene skal bli bedre, sier Christiansen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere