RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hvitt kaos på veiene

Det er ikke mer enn noen få centimeter snø som skal til før det blir komplett kaos på veiene.

Oslo: Snøen begynte å lave ned like før klokken 14 torsdag ettermiddag. En halv time senere var det komplett kaos i hele byen.

Englevakt

På E6 i nordgående retning ved avkjøringen til Åsland Pukkverk havnet tre biler, helt uavhengig av hverandre, utenfor veien. Det var kun én person i hver av bilene. Den første bilen fikk snurr og ble stående med snuten sørover. Den andre ble stående skrått opp i vollen som er bygget langs veien, mens den tredje bilen og dens fører må sies å ha hatt englevakt.

Bilen havnet nemlig omtrent 20 meter ned i skråningen, på den andre siden av vollen.

Etter omstendighetene har dette gått veldig bra. Det er kjempeglatt og dette kunne fort blitt stygt, sier skadesteds-leder Cathrine Rundshaug fra Manglerud politistasjon.

Føreren i bilen som havnet på andre siden av vollen ble kjørt til Ullevål sykehus med kuttskader i ansiktet og hodesmerter. Skadene ble karakterisert som lette. Føreren av den første bilen klagde på hodesmerter og ble kjørt til legevakten for sjekk.

Flere enheter fra politiet, brannvesen, bergingsfirma og en ambulanse kom raskt til stedet og fikk dirigert trafikken i ett felt forbi ulykkesstedet. Det dannet seg raskt lange køer i begge retninger.

Omtrent klokken 15.30 var oppryddingen ferdig og alle de tre bilene tauet bort.

Bom fast

Omtrent samtidig på E6 i bakken opp fra Skulleruddumpa ble fire vogntog stående og sperre trafikken i sydgående felt. Det dannet seg raskt en flere kilometer lang kø. Bergingsbiler ble tilkalt og vogntogene ble hjulpet over kneika. Omtrent klokken 15.40 snurret en taxi rundt på E6 nordgående like før Ryenlokket. Dette skapte også trafikale problemer. En bil fra Militærpolitiet kom til stedet og fikk dirigert trafikken forbi i ett felt. Taxien kunne kjøre for egen maskin opp til bensinstasjonen på Ryen hvor den etter hvert fikk assistanse av Viking.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere