RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hvor går grensen?

Bydelsutvalget og bydelsadministrasjonen synes ikke å være enige om hvor sentrumsgrensen egentlig går.

TJUVHOLMEN: Et enstemmig bydelsutvalg (BU) stilte seg bak Hans M.Borges (H) forslag om å få en sarlig avklaring på hvorvidt Tjuvholmen regnes innenfor skjenkeringen.

"Bydelsutvalget i Frogner mener at Tjuvholmen må regnes som en forlengelse av Aker Brygge. Dette innebærer at serveringssteder som ligger langs kaiområdet kan innvilges utvidet skjenketid, mens de som ligger innenfor ikke bør innvilges utvidet skjenketid" står det å lese i protokollen fra forrige møte.

På samme møte behandlet BU søknad om skjenkebevilling fra Bølgen & Moi, som åpner ny restaurant i Tjuvholmen allé 5 i midten av mars.

Bydelsadministrasjonen gikk inn for å avslå søknaden, på grunn av at "Bølgen & Moi Tjuvholmen ligger utenfor det som betegnes som sentrumsområde, og det er mange boliger i området rundt."

Helse- og sosialkomiteen, som har ansvaret for utstedelse av skjenkebevillinger, tok til orde for å innvilge Bølgen & Mois søknad. Dette fordi restauranten ligger langs kaiområdet, som nevnt tidligere i saken.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere