RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hvor skal du feire St. Hans?


Når det spraker i bålet: Kommer man alltid i stemning. 
ARKIVFOTO
Når det spraker i bålet: Kommer man alltid i stemning. ARKIVFOTO Foto: ARKIVFOTO
Lørdag fra klokken 18. 00 er Lionsklubben på Slemdal nok engang klare til å ta imot barn og voksne til den årlige feiringen av St. Hans-aften.

HOLMEN: På de grønne gressbakkene ved idylliske Holmendammen rigges det nå til lek og moro, for store og små. Ta med pledd å sitte på. Det tilbys hyggelig musikk, leker for barna og salg av kaker, vafler, pølser, is, brus og kaffe.

God stemning - uansett

Dette er 47. gang Slemdal Lions arrangerer familiefest ved Holmendammen. Selv dårlig vær har aldri satt en stopper for hygge og kos. Her kan man oppleve et av byens flotteste St. Hans-bål tennes klokken 21.00 i vannkanten og markerer slutten på arrangementet.

– Vårt store St. Hans-bål er unikt; Det er ikke mange steder så nærme byen man får sett et skikkelig, sprakende bål, sier Ragnar Madsen fra Lionsklubben på Slemdal.

Det er først og fremst hesteridning og den spennende «fiskedammen» som frister de mange barna.

Ridning og gullfisker

Fra «Veksthuset» på Gaustad kommer de godmodige og snille hestene for å la små rytterspirer forsøke seg i sadelen, ledsaget av kyndige instruktører. Fra fiskedammen kan spente barn prøve fiskelykken og alle får garantert napp.

Også i år kan klubben love mange «gullfisker».

Picnic og ball-lek

Det økonomiske overskuddet går uavkortet til Lions-arbeidet lokalt og nasjonalt, og Slemdalsklubbens medlemmer med ledsagere, som hvert år stiller frivillig opp, gleder seg til å treffe alle nye og tidligere deltakere igjen.

– Vi ønsker alle velkommen til Holmendammen. Her er det store, grønne sletter for picnic, ball-lek og lignende. Vi håper selvfølgelig at de besøkende også hjelper oss med omsetning til et godt formål, avslutter Madsen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere