RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vi har spurt Oslo-borgere hva terroren har gjort med byen vår.
Vi har spurt Oslo-borgere hva terroren har gjort med byen vår.

Hvordan har 22. juli endret Oslo?

Mer demokrati, mer åpenhet, sa statsministeren. Ordfører Fabian Stang ville at vi skulle bygge et bedre og åpnere samfunn. Har vi klart det? Vi har spurt Oslos borgere.

don martin
Don Martin (30), Kampen, rapartist: I ukene og månedene etter var det en annen stemning i byen, og en mer medmenneskelig tone. Men jeg føler at det dessverre er i ferd med å gå sakte, men sikkert tilbake til slik det var før.

samsaya
Samsaya (32), Ellingsrud, artist: Det har vært trist, og 22. juli har hengt litt over oss. Jeg føler at jeg tenker litt mer på hvordan jeg kan bidra i hverdagen for at andre skal føle seg tryggere. Jeg tar meg mer tid til å snakke med mennesker.

bjørn hansen
Bjørn Hansen (61), Ellingsrud, stasjonssjef: Jeg tror vi har blitt mer åpne, og fått øynene mer opp for hverandre. Jeg er ekstra spent på 17. mai i år, for jeg tror det kan bli en spesiell dag med markering av en trygghet og inkludering.

meryam
Meryem Vay (16), Stovner: Jeg synes det er blitt skummelt, jeg er blitt litt reddere. Men jeg tror folk kanskje passer mer på hverandre.

stian berger røsland
Stian Berger Røsland (35), Slemdal, byrådsleder (H): Jeg håper og tror at vi har forandret oss. Vi setter mer pris på det vi har, og de vi har rundt oss. Og innser at det ikke er selvsagt at vi lever i en fredelig og åpen by.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere