*Nettavisen* Nyheter.

Hvorfor så mange single- kanskje dette er noe av svaret

Jeg ser at mange kjekke gutter har misforstått hva jenter liker. De aner ikke hvordan de skal få en kjæreste. Det er ikke at de ikke forsøker, men det går feil fram. De er påtrengende og passer den vakre opp overalt hun ferdes. Ikke kleng i kassakøen i butikken eller ved melke- eller brødhylla eller andre steder.
Det er vanlig feil og svært plagsomt for "offeret".
Ikke steng bilen hennes inne, eller press deg forbi bilen hennes i rundkjøringer.
Hvordan gå da fram?
Vel, skal vi si at du må "selge" deg selv.
Først må du få hennes oppmerksomhet. Du kan for eksempel gi et "hei" når du går forbi. Du behøver ikke mase rundt henne. Etter et par ganger har hun sett deg.
La det gå en tid, vær tålmodig. La henne få et overblikk over deg uten at du tar det som innledningen til en flørt. Har du anlendning så vis henne gode mannlige egenskaper men for all del ikke vær innpåsliten og husn at mange er gørr lei sexmas.
Kvinner ser på høflighet, hjelpsomhet, at han er å stole på, er ryddig og dyktig i jobben, dvs gode gamle egenskaper.
Så er tiden inne til å prøve å komme i snakk. Kom med en bemerkning som er naturlig og se hennes reaksjon an. Virker hun uinteressert, så gi henne tid.
Du må også huske at det er mange "luringer" ute på jakt. De gjemmer gifteringer etc. så en jente må være forsiktig.
Har du anledning til å la henne vite litt om deg gjennom venner, så er det lurt. Etterhvert som du ser at hun virker positiv, så inviter henne ut og sier hun ja, er din lykke gjort.
Hilsen "Valentine"

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.