RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hvorfor stemme Høyre.

- fordi Høyre har større troverdighet i skolepolitikken. Våre barn er vår største og viktigste ressurs. Dessverre ligger våre barns gjennomsnittelige resultater på skolen blant de dårligste i Europa. Her vil Høyre gjenoppta arbeidet som ble avbrutt for fire år siden.

- Fordi Høyre har større troverdighet i næringspolitikken. Den rødgrønne regjeringens handtering av næringspolitiske saker står til stryk. Høyre er opptatt av forutsigbare rammer for næringslivet og er av den oppfatning at verdier først skal skapes før de fordeles. Små og mellomstore bedrifter er bærebjelken i samfunnet. Det er der mange av morgendagens arbeidsplasser skapes. Høyre vil være en garanti for gode vilkår for de som ønsker å skape verdier for fellesskapet.

- Fordi Høyre har største troverdighet i kriminalpolitikken. Justisminister Storberget har ingen tillit blant sine polititjenestemenn og ikke blant publikum. På Grünerløkka har vi fått føle dette på kroppen ved tilstandene på nedre deler av bydelen. Mangel på ressurser til politiet bidro til at beboerne følte en så sterk utrygghet at de måtte stille seg skulder ved skulder for å få bedre levevilkår for seg og sine barn. Her stilte Høyre og Byrådet i Oslo opp med resurser slik at uvesenet kom under kontroll. Høyre vil selvsagt i regjeringsposisjon sørge for at tillitten mellom stat og politi gjenopprettes slik at publikum igjen kan føle seg trygge.


Ulf Granli,
Høyre Grünerløkka

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere