Hvorfor tapte Groruddalen?

Jeg leste innlegget i Akers Avis fredag 17. november 06 om Groruddalen og hvorfor den tapte. Har vi tapt? Nei Hvis bydelspolitikere vil snakke sammen og legge et samlet forslag til Fritjof Nansens plass og Eidsvolls plass, tror jeg vi kan få det fint.
Hvis vi, særlig bydelspolitikere slutter å ri kjepphester, om hvem som er flinkeste "gutten" i klassen, og tenker på hva vi felles kan få til for "dalen" og dens beboere, tror jeg mye er gjort.
Hvorfor er alt svart fra AP og SV, mot Frp og Høyres forslag. Ønsker vi ikke det beste for Oslo og Bydelens befolkning?
Det bør være plass til alle. Groruddalen er en perle i Oslo, mest sentralt, OK kommunikasjon alt vi har behov av i nærmiljøet.
La oss sammen utvikle den "stygge Alnabru terminalen" La oss se på hva som mangler i kommunikasjon på tvers av bydelen. Skal Jernbaneverket bestemme Alnabanen? Skal "Hansen" bestemme om tilbringerveier fortsatt skal være stengt, fordi han bor i veien? Hvis dette reduserer reisetid, miljøproblemer og framkommelighet/positivitet for Groruddalens beboere, bør vi "jammen" si at nok er nok.
At enkelte politikere på Eidsvolls plass har markeringsbehov, bør vi heve oss over, og sørge for at "dalen" blir slik vi ønsker. Vi kan ikke vente at andre bydeler skal tale vår sak, vi må ordne opp selv.
Bydelen kan bli Paris eller London Se hva "Økernkrysset" (hvis ikke Oslopakke 3 blir kullkastet av "Veivesenet" Bestemmer de eller vi? ) STK, Stordalen hotell Grøntareal, Nye og mange boliger. Møteplasser for de som har behov av det. (Ikke passive, hvor andre må tre støttende til.) Vi ønsker vel en levende bydel!
Er vi egoister i vår egen bydel? Trondheimsveien er foreslått omgjort til 2 felts vei. Hvis dette gjennomføres, flytter vi problemene over til våre naboer, hvor Østre Aker vei., E-6,og Tveita/Furuset vil få økte problemer.
60 km grense på Trondheimsveien og nå i år på Ring 3 i vinterhalvåret, med alle miljøforbedringer, har jeg ingen tro på. Veivesenets dokumentasjon, tar jeg bare som "politiske".
Hvorfor skal vi alle si NEI!, når utviklingen foregår utenfor vår egen stuedør. Hvorfor ikke tenke positivt. JEG, i min bydel kan være med på å tilrettelegge for at vi alle skal få det bra.
Skal vi gå litt tilbake i 50 årene, hvor vi kjente "aviskona" "postmann" og naboer. Ingen lå døde i ukevis i leiligheten

Med positiv hilsen fra
Tom H. Larsen
Nyvalgt formann i Bjerke FrP

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.