RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

 
 

Høy aktivitet gleder skøytepresidenten

I Oslo er det stor aktivitet med skøyteløpere på Valle Hovin, Frogner stadion og på isbanen midt i sentrum. Det gleder skøytepresidenten.

- Jeg er glad for alle isflater som finnes i den vanskelige værmessige situasjonen vi befinner oss i. Selv var jeg på landsmesterskapet i Asker i helgen og det var gryende liv der, sier skøytepresident Stein Rohde-Hanssen til Speaker.no.

Innover i Oslo-marka har også flere vann vært fylt opp med skøyteløpere denne vinteren.

- Det begynner å bli veldig mildt og jeg tør ikke anbefale folk å gå på vannene før de har sjekket først om de er sikre, sier Rohde-Hanssen.

Han merker også Håvard Bøkko-effekten.

- Det er helt utrolig mange mennesker som har kommet bort til meg og snakket om 10.000 meteren hans i Berlin, sier Rohde-Hanssen.

Skøytesporten har ingen aldersgrense ifølge presidenten.

- Det er ingen aldersgrense for bare å gå på skøyter og ha det moro. Skal du derimot gå i konkurranser finnes det aldersgrenser. Det viktigste for oss er at folk går på skøyter, så skal vi nok få lokket dem over på lengdeløpsskøyter etter hvert, sier Stein Rohde-Hanssen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere