RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Høyen High på plakaten

Under årets østensjødager entrer Høyenhall skoles elevkor scenen med en egen nyskrevet musikal.

Høyenhall: Annethvert år setter koret opp en større forestilling. Og i år er det Høyen High School Musical som står på programmet. Musikkforestillingen er skrevet av dirigent Roy Petter Johansen.

Ønskekombinasjon

Da koret i år skulle bestemme seg for oppsetning var det to ønsker blant de unge sangglade. Det ene gikk på å ha en egen nyskrevet musikal. Mens andre ønsket å sette opp den amerikanske High School Musical. Dermed fant dirigenten ut at han skulle skrive en egen skolemusikal basert på den amerikanske.

Det handler om en high school som skal sette opp musikal. Først synes de det er flaut, men etter hvert blir det kult å sette den opp, forteller forfatteren.

I løpet av østensjødagene spiller ungene i Høyenhall skoles elevkor to forestillinger. Både onsdag 30. mai og fredag 1. juni framføres musikalen i aulaen på skolen.

Forrige uke var koret samlet til øvelse. Allerede da satt både tekst, toner og dansetrinn som et skudd. Dermed ser det til at det er duket for flere publikumsvennlige forestillinger neste uke.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere