*Nettavisen* Nyheter.

Hyggelig besøk

Forventningsfulle små og store var møtt fram for å få et glimt av dronning Sonja og kong Harald da de gjestet Solvang sykehjem og Tveten gård på nasjonaldagen.

Teisen: Tross regn og kun 10 varmegrader, hadde mange møtt opp utenfor Solvang sykehjem for å få et glimt av kongeparet. Dronning Sonja og kong Harald besøkte Alna bydel 17. mai, og første stopp var Solvang sykehjem på Teisen. De ble møtt av ivrig vinkende og flaggviftende barn og voksne og ble tatt i mot av ordfører Ditlev Simonsen ved Solvang sykehjem. Så ventet 30 minutters program inne på Solvang.

Sebastian Miller og Jesper Martiniussen fikk håndhilse og snakket med ordfører Ditlev Simonsen mens de ventet på kongeparet.
- Så fine bunader dere har da, gutter, sa Simonsen.
- Mm.. sa guttene litt sjenerte.
De ventet tålmodig på at kongeparet skulle komme ut fra sykehjemmet igjen, selv om det var vått og kaldt i været. De prøvde å lokke kongeparet ut til dem:
- Kommer du snart, Harald, ropte Sebastian.
- Kjapp deg, Sonja, parerte Jesper.

Fikk snakke med Sonja

Rebecca Mejlbo (3 år) hadde med seg fine blomster som hun gjerne ville overrekke kongeparet. Hun syntes det var litt skummelt, men med en hånd trygt plassert i mammas, gikk hun fram, ga blomstene til Sonja og neide pent. Sonja takket for blomstene, tok henne i hånda og tok seg god tid til å prate med Rebecca.
- Tusen takk, det var fine blomster. Så fin drakt du har, da!, sa Sonja.
Så satte kongeparet seg inn i bilen og reiste til Tveten gård. Der ventet flere forventningsfulle på det celebre besøket.
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.