*Nettavisen* Nyheter.

Hyller de frivillige

Festivalarrangørene Lars Tefre Baade og Atle Borgeteien.

Atle Borgeteien og Lars Tefre Baade er nominert som årets navn på vegne av Kongene på Haugen. Men initiativtakerne mener de ikke hatt en sjanse til å gjennomføre festivalen uten de frivillige som er med hvert år.

- Det er svært hyggelig og ikke minst inspirerende for videre arbeid at Kongene på Haugen festivalen er nominert til å bli årets navn. Men vi føler at det er viktigere at festivalen blir nominert, enn vi som er initiativtakerne blir det, sier Lars Tefre Baade til Lokalavisen.

Kongene på Haugen festivalen er basert på frivillighetsarbeid og kunne i 2008 skilte med nærmere 100 frivillige og en festivalledelse på sju personer.


Atle Borgeteien og Lars Tefre Baade startet opp denne festivalen sammen med Trond Amundsen og Atle Myrhol og de har fem års jubileum i år.

- Vi har veldig mye på gang. Siden vi har fem års jubileum, så skal vi gjøre festivalen fem ganger bedre enn i fjor. I fjor var det hele 15 000 personer innom og vi satser på enda flere neste år. Tilbakemeldingene vi har fått tyder iallfall på at det var en suksess, avslutter Lars Tefre Baade.

Stem på årets navn på St.Hanshaugen her

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag