RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hyller Haugenstua

Haugenstua får ros i låten med samme navn. Samarbeidet mellom DJ Nasty Kutt og Breaknecks' Illness har gitt artisten mersmak.

Mixtapen til DJ Nasty Kutt, No money, mo problems, inneholder låter fra flere ulike artister. Slippen på skiva er utsatt, men materielle er klart. Illness fra Breaknecks er en av artistene som deltar på skiva. Med låten "Haugenstua" forteller han om livet på Haugenstua, der han har vokst opp.
- Låta handler om meg. Jeg får ut en bit av livet på Haugenstua i låta, altså det beste livet, forteller Jonathan "Illness" Castro.
- Alle som har vokst opp på Haugenstua, representerer stedet. Det er det jeg gjør på låta, sier han.

Nasty Kutt er fremtiden

Illness ble ringt opp av Nasty Kutt sin kollega. Da han hørte beaten ville han mer enn gjerne legge vers på den.
- Jeg hørte bare "Haugenstua motherfuckers" da jeg hørte beaten. Dagen etter gikk jeg i studio og la vers på det Nasty Kutt laget, forteller Illness. Og han vil gjerne jobbe mer med DJ'en.
- Nasty Kutt har helt rå beats og det blir mye Nasty beats i fremover. Han er fremtiden, sier rapperen.

Godt samarbeid

- Å få høre noe sånt er kult. Jeg mener det samme om Breaknecks også, de er fremtiden og det vil bli mere samarbeid, sier William "Nasty Kutt" Wiik Larsen.
Nasty Kutt lagde først beats til en låt med Felipe, som er Illness sin bror.
- Jeg ble hypp på å gjøre noe med Illness også. Og det ble bra, både videoen og låta, sier DJ'en.
Det videre samarbeidet ligger klart, så fort Breaknecks sitt studio er bygget ferdig, og så for Nasty Kutt får mixet skiva ferdig.
- Når vi får flytta inn i det nye studioet blir det mye bra jobbing, sier Nasty Kutt

Ekte hiphop

Illness forteller at det ikke var noe stunt ala USA å lage en låt om hjemstedet sitt.
- Ingen forteller om steder de er fra i Oslo, så jeg tenkte hvorfor ikke gjøre det. Jeg snakker til og om folk som har flørta litt med den kriminelle siden, men Haugestua er det beste stedet når alle er samla, sier han og legger til at miljøet er tett og godt.
- Denne låta og videoen er en nier på skalaen. Det var skikkelig kult å lage videoen. CD'en og videoene som følger med vil nok bli sluppet etter El Axel prosjektet er ferdig. Da blir det Nastu Kutt prosjekt, sier Illness.
Det er Gorilla Film som står brak videoen, som er en typisk hiphopvideo.
- Vi møttes og bestemte oss for å lage Norges råeste hiphopvideo. Dagen vi spilte inn møtte mange kompiser opp og det var kult. Den er spilt inn på Haugenstua og det er en ekte hiphop video, avslutter Illness.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere