Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hylles i rollen som Nora

Ane Skumsvoll høster gode kritiker for sin rolle som Nora i «Et dukkehjem» på Trøndelag teater.
Ane Skumsvoll høster gode kritiker for sin rolle som Nora i «Et dukkehjem» på Trøndelag teater. Foto: FOTO: GT Nergaard/Trøndelag Teater
Fredag hadde forestillingen «Et Dukkehjem» premiere på Trøndelag teater. Hovedrollen «Nora» spilles av Ane Skumsvoll fra Makrellbekken.

MAKRELLBEKKEN/TRONDHEIM: Riskdekkende og lokale medier hyller den moderne versjonen av Ibsens kjente skuespill om en vellykket familie i oppløsning.

Ikke gå glipp av Nora

Adresseavisen skriver «Ikke gå glipp av denne Nora!», mens Dagbladet kan melde at «Aldri har Et dukkehjem vært morsommere. Det gjør det ikke mindre trist» etter premieren sist fredag.

Også Klassekampen er mildt sagt fornøyd. «Eg har aldri sett ei betre Nora», skriver Amund Grimstad i sin omtale av stykket.

Aftenposten er også positive «Trøndelag Teater har hentet frilanser Ane Skumsvoll til å spille Nora – et svært vellykket valg».

Bosatt i Oslo

Skumsvoll har spilt i flere oppsetninger på Trøndelag teater de siste årene, i tillegg til rollen som «Anette» i den populære serien Himmelblå på Nrk.

Hun er til vanlig bosatt på Makrellbekken, og primus motor for kunstnerkollektivet/studioet Soria Labratoria på Torshov.

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!