*Nettavisen* Nyheter.

Hyllet The king of pop

Hamed Mayani med ensemble varmet opp publikum før filmen. FOTO: Erik Tangen

Det var fullstendig kaos og høy Michael Jackson-stemning på onsdagens premiere på filmen «This is it».

Nationaltheatret: Det manglet ikke på Michael Jackson-imitatorer da premeieredagen på This is it-filmen endelig var kommet. Små barn med en hvit hanske, og paljettfylte jakker så langt øye kunne se.

SE BILDER FRA PREMIEREN HER

Fan hele livet

– Nå gleder jeg meg veldig til filmen, både jeg og familien min har vært Michael Jackson-fan hele livet, fortalte Elisabeth Carew som var på premieren med sin produsentkjæreste, Thomas Eriksen.

Det var flere enn Carew som gledet seg til filmen.

– Veldig trist at han ikke er blant oss, men jeg har veldig store forhåpninger til filmen. Jeg hadde ikke billetter til London, men jeg hadde bestemt meg for å få med en konsert uansett, sa en spent Tommy Sharif.

Første møte

Steinjo og Espen Eckbo hadde fått det ærefulle oppdraget å presentere filmen for det forventningsfulle publikummet. Steinjo benyttet da anledningen til å fortelle om sitt første og siste møte med Michael Jackson da han var en ung gutt på 16 år.

– Jeg fikk ta han i hånden back stage på Valla Hovin, og det eneste jeg klarte å si til han var this is the greatest day of my life. Da svarte han enkelt og grei, takk, fortalte Steinjo.

SE BILDER FRA PREMIEREN HER

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.