RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

VALG: Surendra Mahendra Rajah sammen med datteren sin, Hareesni, og et knippe Høyre-politikere som besøkte Stovnerbanen.
VALG: Surendra Mahendra Rajah sammen med datteren sin, Hareesni, og et knippe Høyre-politikere som besøkte Stovnerbanen.

Høyre-budskap på tamilsk idrettsfest

I helgen var flere tusen friidrettsutøvere i gang på Stovner-banen. Vertskap var Tamil Sangam.

STOVNER: Tamil Sangam hadde sitt årlige idrettsarrangement på Stovnerbanen i helgen, slik de har hvert år. Hit kommer flere tusen utøvere fra alle idrettslag i Oslo, og denne helgen var det igjen stor idrettsglede å se.

Del på Facebook

– Men både lørdag og søndag startet dagen med en minnestund for de drepte i Regjeringskvartalet og på Utøya, forteller Surendra Mahendra Rajah, som sitter i styret.

Han er veldig fornøyd med hele arrangementet. Og sate stor pris på besøket fra Oslo Høyre som ankom Stovnerbanen med sin store blå buss med Fabian Stang-portrett på siden.

– Fabian Stang gjorde en flott jobb etter terroren. Og det var fint å høre Bård Folke Fredriksen tale om viktigheten av integrering i helgen, sier Surendra Mahendra Rajah.

Han forteller at alle partiene i Oslo var invitert, men at det var Høyre som grep anledningen.

Byråden slo fast at tamilene utgjør en aktiv og viktig ressurs for Oslo kommune, og mente det er spesielt viktig å satse på gode skoler som integrerende faktor fremover, og ta vare på det gode samarbeidet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere