RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Høyre på husbesøk et halvt år før valget


Høyre er allerede i gang med valgkampen. Sist uke fikk Håvard Hilde i Oberst Rodes vei besøk av Michael Tetzschner og Aasmund Steenstrup.
Høyre er allerede i gang med valgkampen. Sist uke fikk Håvard Hilde i Oberst Rodes vei besøk av Michael Tetzschner og Aasmund Steenstrup.
Riktignok er det enda et halvt år til stortingsvalget, men valgkampen er allerede igang.

NORDSTRAND:Nordstrand Høyre gjennomførte en husbank-aksjon på Holtet og Munkerud sist onsdag med blant annet stortingskandidat og leder av Oslo Høyre Michael Tetzschner.

Hensikten var ikke bare å reklamere for høyres kandidater, men også å få tilbakemeldinger fra velgerne.

Politikerne som gikk i Pareliusveien på Holtet fikk naturlig nok mange reaksjoner på den nye reguleringsplanen og de byggeprosjektene som etter hvert nå dukker opp i området. Spesielt var mange opptatt av økt trafikk og underdekning av parkeringsplasser. En sak som vil bli fulgt opp ovenfor byrådet.

Aksjonen var varslet på forhånd med et postkort - noe som sikkert bidro til en god dialog. Gruppen fikk også besøk av entusiastiske representanter for protestaksjonen mot baseskole på Munkerud. En komplisert byggesak som allerede har kommet veldig langt, men som man nok bør se nærmere på.

-Husbesøk er en fin måte å komme i kontakt med velgerne på, ikke minst fordi velgerne også kan gi konstruktive tilbakemeldinger., sier Arve Edvardsen, leder av Nordstrand Høyre.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere