RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Høyre satser på Mudassar Kapur


Mudassar Kapur fra Søndre Nordstrand står på forhåndsakumulert liste før årets lokalvalg. Arkivfoto
Mudassar Kapur fra Søndre Nordstrand står på forhåndsakumulert liste før årets lokalvalg. Arkivfoto Foto: Arkivfoto
Mudassar Kapur fra Søndre Nordstrand fikk sikker plass på Høyres nominasjonsliste, mens Øystein Sundelin fra Bekkelaget må kjempe litt til.

BEKKELAGET/SØNDRE NORDSTRAND: Før årets kommunevalg finner man to politikere med minoritetsbakgrunn på Høyres forhåndsakkumulerte liste, en av den er Mudassar Kapur fra Søndre Nordstrand.

Øystein Sundelin fra Bekkelaget har også en fot inne på lista, men han må kjempe frem til nominasjonsmøtet hvis han skal få plassen.

Oppvekst og muligheter

– Det er ekstra morsomt at det er en fra Søndre Nordstrand på den sikre listen, vi er 40.000 mennesker og har et enormt vekstpotensial som bydel, sier Kapur.

Han håper plassen han har fått av nominasjonskomiteen skal holde helt til mål. Om det skjer er det barn og like muligheter Kapur vil kjempe for.

– Jeg vil jobbe hardt for at alle Oslo borgere skal ha de samme mulighetene til å lykkes, og bedre oppvekstkårene for Oslos barn og unge, jeg tror at hvis man er til stede i et barns oppvekst vil man slippe å finne barnet i en vanskelig situasjon senere i livet.

Uenighet

Øystein Sundelelin har også en fot inne på listen, men står ikke like trygt som Kappur. Det var uenighet i nominasjonskomiteen om han eller Julie Bordkorb Voldberg bør få plassen.

Selv om det var flertall i nominasjonskomiteen for Voldberg ser ikke bekkelagsgutten mørkt på situasjonen.

– Jeg skal gå inn i fighten med liv, lyst og positivt engasjement! Jeg tror jeg har gode sjanser, sier Sundelin.

Han er opptatt av å ruste Oslo for en fremtid med flere innbyggere og høyrebølge. Sundelin synes det er en pussig situasjon å skulle kjempe mot Voldberg om plass på den sikre listen.

– Vi har jobbet sammen og har et godt forhold.

Lokale saker

Både Kapur og Sundelin har lokale saker de vil ta tak i om de får plass i bystyret. Sundelin er opptatt av forvaltningen av Ekebergsletta.

– Friluft og idrett må gå hånd i hånd, sier Sundelin.

Han er også svært positiv til planene om skulpturpark, selv om han er opptatt av at parken må bli en forbedring, ikke rasering av Ekeberg.

Kapur vil jobbe for bedre kollektivtrafikk og svømmetilbud i Søndre Nordstrand, og han vil også sette seg inn i barnevernssituasjonen i bydelen.

– Mye av budsjettet til Søndre Nordstrand går til barnevern, jeg vil sette meg inn i situasjonen og se om noe kan gjøres på en bedre og effektiv måte.

Den forhåndsakumulerte lista er et forslag fra nominasjonskomiteen, og den endelige lista blir avgjort på nominasjonsmøtet den 7. februar.

 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere