RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Høyrejubel i Østensjø


5300 DØRBESØK: Fabian Stang og Erna Solberg ble med Erland Bakke i Østensjø Høyre på husbesøk i bydelen. Det kan ha gitt resultater.
5300 DØRBESØK: Fabian Stang og Erna Solberg ble med Erland Bakke i Østensjø Høyre på husbesøk i bydelen. Det kan ha gitt resultater. Foto: FOTO: ØSTENSJØ HØYRE
Østensjø Høyre gleder seg over stor lokal fremgang.

ØSTENSJØ: Leder av Østensjø Høyre, Tom Haugstad, er veldig fornøyd med Høyres fremgang i bydelen på 12, 1 prosent.

Del på Facebook

– Dette er jo veldig gledelig. De positive tallene viser at vi har fått igjen for den massive innsatsen de siste tre ukene av valgkampen. Vi har blant annet hatt stands på alle kjøpesentrene og hadde en målsetning om å banke på 5000 dører. Vi klarte 5300 dører, takket være lokal innsats og to kvelder med hjelp av sentrale politikere, sier Haugstad.

Han regner med at Høyre nå vil få et fjerde mandat i Østensjø bydelsutvalg (BU).

– Spørsmålet og spenningen er knyttet til hvordan fordelingen blir mellom de to blokkene, men uansett vil jo dette styrke Høyres posisjon i BU. Hvis vi får inn alle de fire på topp, får vi en fin og blandet BU-gruppe, sier Haugstad.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere