RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Høytid i kirken

Det var ikke direkte kamp om plassene under skjærtorsdagens kveldsgudstjeneste i Mortensrud kirke.

Mortensrud: Likevel var det en del mennesker som ikke hadde satt snuten mot skiløypene og som trosset regnværet for å ta i mot nattverden på skjærtorsdag.

Det var en tradisjonell gudstjeneste som tok de fremmøtte gjennom bibelhistorien torsdag. Sogneprest Svein-Erik Skibrek oppfordret publikum om å stoppe opp og lytte til sin egen puls. Den påfølgende stillheten ga umiddelbart muligheten til nettopp å gjøre som han sa.

Underveis fikk menigheten høre musikkinnslag fra duoen "Largoland" som består av Anne Lande og Per Husby. De kunne glede med sang og pianotoner som i den spennende Mortensrud kirke ga en ordentlig god stemning.

Tenk om vi kunne sittet ved samme bord. Det kan vi ikke her, men her i dag skal vi gi det til den vi sitter ved siden av, sa sognepresten da det ble tid for nattverd. Deretter gikk oblater og vin fra hånd til hånd mellom benkeradene. Etter gudstjenesten ble det kirkekaffe på alle, før det braket løs igjen med konsert med "Largoland".


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere