RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

I dag gir Radiohead ut gratisavis i Oslo


Det britiske bandet Radiohead gir ut avisen The Universal Sigh i Oslo og drøye 50 andre byer i verden i dag.
Det britiske bandet Radiohead gir ut avisen The Universal Sigh i Oslo og drøye 50 andre byer i verden i dag. Foto: Foto: Peter Samuelsson
Det britiske bandet har valgt Oslo som en av byene å dele ut sin gratisavis i dag.

SENTRUM: De britiske rockerne i Radiohead gjør det på sin egen måte når de slipper album. Da «In Rainbows» kom ut i 2007, kunne fansen selv velge hva de ville betale for å laste ned albumet fra internett.

I dag kommer sisteskiva «The King of Limbs» ut på cd, etter å ha vært tilgjengelig for nedlasting en stund (mot betaling denne gang). Dette slippet markeres med at bandet gir ut en gratisavis i utvalgte byer over hele verden.

Del på Facebook!

På Oslo City

Avisen kommer ut i drøye 50 byer, fordelt på 31 land. Og Oslo er med på den relativt eksklusive lista. Fra klokken 12 i dag har Radiohead-avisen vært tilgjengelig på Platekompaniet på Oslo City.

Se Radiohead-fans fra Oslo hente avisen her!

– Platekompaniet Oslo City er det eneste stedet i Norge som er med på denne feiringen. Vi deler ut avisene fra kl. 12.00 til vi er tomme. Det er altså førstemann til mølla, skriver Plate kompaniet på sin Facebook-side.

Tar bilde av deg

Vi i dittOslo har sikret oss et eksemplar, og vi kan melde at avisen heter «The Universal Sigh» og er på 12 sider.

Det eneste du må gjøre for å få avisen, er å stille opp på et bilde i butikken. Bildene av Radiohead-fans med hver sin avis kan du etter hvert se på nettstedet theuniversalsigh.com. Her finner du både en egen side med bilder fra Oslo og en fellesside med bilder fra alle byene der avisen kommer ut.

Slik ser avisen ut i «helfigur»:
Radiohead-avis

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere