Gå til sidens hovedinnhold

I dag kan du bli 200 millioner kroner rikere

Jula nærmer seg slutten, men du kan fortsatt få en rimelig bra romjulsgave. I kveldens Viking Lotto-trekning er det en samlet premiepott på over 200 millioner norske kroner.

OSLO: – Om jeg gleder meg? Ja, veldig, sier kommunikasjonsrådgiver i Norsk Tipping, Elin Stokkenes.

I kveld er nemlig premiepotten i Viking Lotto på over 200 millioner, og er med det en historisk sum i norske spill.

– Det er ikke godt å si om det skjer i kveld, men vi synes det hadde vært grådig gøy om det skjedde nå i jula, sier Stokkenes.

Historisk

Men en førstepremiepott på 43 millioner kroner, og en lykketallspott på 157 millioner kroner, kan én heldig vinner stikke av med hele potten. Og det er ikke alltid så enkelt å få beskjed om.

– Vi ville i så fall gitt de samme rådene til den vinneren som vi gjør med andre lotto-millionærer. Vi har blant annet en ekstern rådgiver som hjelper vinneren med hva som bør gjøres med pengene, sier hun.

Økende pågang

Det har vært mye oppmerksomhet rundt lykketallspotten denne vinteren, og pågangen har økt i takt med potten, om enn ikke i like stor grad.

– Vi merker at kundene våre vil være med på dette. De tenker nok at hvis de ikke er med så vinner de uansett ikke. Og større pågang gir mer penger til gode formål, sier Stokkenes.

Og spiller hun selv?

– Ja, vi er med. Vi satt i kantina i stad, og da spurte flere om vi hadde huska å spille. Da tok alle frem mobilen og ordna det, sier Stokkenes.

Les også om mannen som bodde i telt ved Hvervenbukta og vant én million på flax-lodd i 2008: Vant én million i julekalenderen

Reklame

Supertilbud: Nå kan du få gratis strøm til februar