RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

I denne hallen bodde Sigrid-siktede


BODDE I CAMPINGVOGN: Inne i denne hallen på Bryn bodde 37-åringen i en campingvogn. FOTO: ØYSTEIN DAHL JOHANSEN
BODDE I CAMPINGVOGN: Inne i denne hallen på Bryn bodde 37-åringen i en campingvogn. FOTO: ØYSTEIN DAHL JOHANSEN Foto: FOTO: NINA SCHYBERG OLSEN
Inne i hallen til gamle Kristiania teglverk på Bryn, rett ved siden av den gamle ringovnen, bodde den nå siktede 37-åringen i en campingvogn.

BRYN: Bygget, hvor blant annet Pallesentralen holder til i, ligger i Nils Hansens vei 18 og er synlig når man kjører ut av Brynstunnelen i vestgående retning.Pallesentralen holder til i bygget i dag, men tidligere var det teglverksdrift i bygget, som ble satt opp i 1897. Det opprinnelige navnet var «Bryn nye Teglverk», men dette ble endret til «Christiania Teglverk» og senere igjen ble Christiania stavet med Kr.

NORDSTRANDS BLAD OG DEN POPULÆRE SPALTEN «AKTUELL HISTORIE» HAR TIDLIGERE SKREVET OM BYGNINGEN. LES SAKEN HER: Kristiania Teglverk på Bryn

Finkjemmer eiendommer

Etter at de 37 og 64-år gamle mennene ble pågrepet i saken har politiet jobbet intensivt for å sikre tekniske spor fra de mange ulike eiendommene som knyttes til de to siktede.

Disse inkluderer blant annet verkstedet på Sofiemyr, huset til 64-åringen i Vestby og det store bygget i Nils Hansens vei 18, som 64-åringen skal ha disponert deler av, og hvor den 37 år gamle Ålesund-mannen bodde i en campingvogn inne i bygget.

Inngangen til bygget er forseglet og politiet holder vakt utenfor.

Les alt om Sigrid Giskegjerde Schjetne-saken her

Nekter for å ha kjørt

37-åringen eide en grønn Citroën Xantia som ble registrert i Strømsveien 00.04 den natten Sigrid forsvant. 11 minutter senere ble den siste meldingen sendt fra Sigrids telefon i nærheten av barnehagen i Dalbakkveien, hvor telefonen, skoene og en sokk senere ble funnet.

Herfra er det bare et par kilometer til Pallesentralen på Bryn hvor mannen altså bodde.

37-åringen nekter for at det var han som kjørte bilen gjennom bomringen.

– Min klient sier det er flere personer som har hatt tilgang til bilen, fordi det er mange som har hatt nøkler, forteller forsvarer John Christian Elden til VG.

Den aktuelle bilen skal ha blitt solgt få dager etter at Sigrid forsvant, da med skader i fronten, panseret og frontvinduet.

Omveien rundt Østensjø gjør veien lengre til Pallesentralen og det er ikke kjent om politiet har flere tekniske spor som knytter 37-åringen til området da Sigrid forsvant.

Politiet vet fortsatt ikke hvor, når eller hvordan Sigrid ble drept.
 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere