RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

I gamle hatter bor det mye latter


Trøorgel og fløyte var bare to av de mange instrumentene som Tone Hulbækmo og Hans Fredrik Jacobsen trakterte under konserten på Lindeberg gårds låveloft.
Trøorgel og fløyte var bare to av de mange instrumentene som Tone Hulbækmo og Hans Fredrik Jacobsen trakterte under konserten på Lindeberg gårds låveloft.
Opp av sin musikalske skattekiste dro Tone Hulbækmo og Hans Fredrik Jacobsen et digert knippe morsomme og iørefallende sanger.

LINDEBERG: Litt hustrig var det på låven. Men på den originale og morsomme scenen visste de to musikantene råd når det ble i kjøligste laget.

Borti Irland er de glade i å spille fort, ja fortest. Der lærte vi denne reelen, sa Tone Hulbækmo.

Dro i gang det beste hun kunne med to skjeer mens makkeren trakterte fløyta og en fullsatt låve trampet takten.

Viden kjent

Duoen er viden kjent, og reiser rundt med alle sine gamle og sjeldne instrumenter. Nesten som et helt orkester. Lokker fram de vakreste toner og med en varme og humor som fenger alle. Spiller alt fra folkeviser og sagn til rim og regler.

Og ikke minst alle sangene om dyra på en bondegård. Passende en flott markering av kuas dag!

Hvem andre enn Tone Hulbækmo framfører en sang bestående av kun 37 forskjellige tradisjonsrike kunavnLes mer om hva som skjer på Nordre Lindeberg gård

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere