RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bokmarked: Knut A. Johnsen og Reidar Flod Johansen i Lions opplevde tidvis kø i kassen på bokmarkedet. Her får Inger-Lise og Rudi Bråthen Bakir sikret seg noen godbiter.
Bokmarked: Knut A. Johnsen og Reidar Flod Johansen i Lions opplevde tidvis kø i kassen på bokmarkedet. Her får Inger-Lise og Rudi Bråthen Bakir sikret seg noen godbiter.

I kø for bøker

Folk sto i kø for å sikre seg noen av godbitene som ble lagt ut på Lions sitt bokmarked i helgen.

Bekkelaget: Fra lørdag til og med tirsdag holder Bekkelaget Lions bokmarked i Bekkelagshuset. Da Nordstrands Blad var innom på lørdag gikk handelen livlig.

Det har vært en jevn strøm her og det har tidvis vært kø i kassen, sier Knut A. Johnsen i Lions.

Rundt 15 tonn bøker har karene i Lions båret inn i lokalene. Inntektene går til veldedige formål, lokalt, nasjonalt og internasjonalt.

Vi gir blant annet penger til et prosjekt for blinde i Malawi, forteller Johnsen.

Holtetmalerne samarbeider i år med Lions og har salgsutstilling i de samme lokalene. De flotte maleriene spenner over flere ulike sjangre.

Vi er en gjeng som holder til på eldresenteret og har tatt malerkurs der, forteller Sissel Mantor i Holtetmalerne. Bokmarkedet er også åpent mandag og tirsdag fra klokken 14 til 21.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere