I kveld blir det avgjort i BSK

Uroen har bygget seg opp fram til kveldens generalforsamling i Bækkelagets Sportsklubb.

BEKKELAGET: Både uro og spekulasjoner har tårnet seg opp i forkant av kveldens forløsende generalforsamling i BSK.

Det skal velges et Norway Cup-styre, og et Arbeidsutvalg, hvor utfallet langt ifra er gitt på forhånd. Valgkomiteen møtte massiv motstand da de ønsket å kaste Bjørn-Tore Lie, til fordel for yngre krefter. Men da deres mann, Frode Scheie trakk seg, snudde valgkomiteen.

Bjørn-Tore Lie ønsker å lede Norway Cup én periode til, men han uttaler til noblad.no, at det ikke vil bli aktuelt dersom han får med seg det styret som valgkomiteen har innstilt. Han vil ha sine egne kandidater.

Leder av valgkomiteen, Øystein Sundelin, åpnet før helga for en dialog med de involverte i håp om å bli enige om kandidatene før kveldens generalforsamling. Det ble det imidlertid satt en rask stopper for ved Lars Lie (innstilt som motkandidat til Henning Andersen).

Dermed vil det bli opp til medlemmene i Bækkelagets Sportsklubb.

Mye står imidlertid på spill for klubben på «høgda». Rigmor Andresen har stått fram i Nordstrands Blad og sagt hun trekker seg om Bjørn-Tore Lie kastes. Andre sentrale kilder Nordstrands Blad har vært i kontakt med, har også ytret usikkerhet rundt sin egen stilling, avhengig av valgresultatet.

Sundelin håper at Bjørn-Tore Lie vil være samlende for klubben som «ser ut til å være splittet i to» (sitat fra noblad.no), men for at Lie skal ta vervet, må valgkomiteen garantert bite i seg flere kandidater.

Mest usikkerhet knytter det seg kanskje til AU-valget, hvor det foreløpig ikke er noen enighet å spore.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mer om emnet: Sport

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag