I kveld rykker NIF opp i Postenligaen

RYKKER OPP: Kaptein Lillann Eeg Kjærnsmo og NIF feide Sverresborg av banen lørdag, i kveld blir det opprykksfest mot Utleira.

RYKKER OPP: Kaptein Lillann Eeg Kjærnsmo og NIF feide Sverresborg av banen lørdag, i kveld blir det opprykksfest mot Utleira. Foto: Foto: Arild Jacobsen

Håndballdamene til Nordstrand feide Sverresborg av banen med 32-15 lørdag. I kveld rykker de hvite og blå opp til Postenligaen med seier mot Utleira.

Klikk på bildet for å forstørre.

SCORET: Maria Homme scoret ett mål mot Sverresborg.

NORDSTRAND: Det skal nesten være klin umulig for Nordstrand å snuble i søndagens kamp mot Utleira.

– Det skal mye til for at vi roter det bort, men på en dårlig dag kan vi tape for både Utleira og Fjellhammer, sier kaptein Lillan Eeg Kjærnsmo.

LES OGSÅ: Rikkes "syke" redning berget NIF

Nordstrands Blad så Utleira tape med ti mål for BSK lørdag kveld, og det skal et mirakel til om trønderne lager trøbbel for NIF.

Vi skal klare det. Alle jentene er veldig fokuserte, så da skal det gå veien, sier 24-åringen.

Opprykksfest

Lørdag utklasset NIF gjestene Sverresborg 32-15, og viste at formen er på plass. Til pause ledet NIF 17-5 etter at keeper Rikke Marie Granlund hadde stått en forrykende omgang.

Fem baklengsmål i løpet av en omgang er kjempebra, sier Lillan.

LES OGSÅ: Oppsal vil ha NIFs landslagsspiller

Blir det seier mot Sverresborg søndag sprettes champagnekorkene, og jentene skal feire seg selv på Egon på Sæther etter kampen.

Jeg vet egentlig ikke hva som skal skje, men det blir vel en slags fest, sier Lillan Eeg Kjærnsmo.

Skulle NIF tape mot Utleira, så blir opprykksfesten utsatt noen dager. Da må NIF slå nestjumbo Fjellhammer i den siste kampen for å rykke opp.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.