*Nettavisen* Nyheter.

I kveld vedtas østensjøbudsjettet

2014: Bydelsdirektør Tove Stien har lagt frem sitt forslag til budsjett. Om BU vil gjøre endringer gjenstår å se. Foto: Foto: Nina Schyberg Olsen

Mandag 16. desember skal Østensjø bydelsutvalg blant annet vedta bydelens budsjett for 2014.

Klikk på bildet for å forstørre.

OVERSKUDD: Bydel Østensjø går ut av 2013 i pluss. Her økonomisjef Håkon kleven og bydelsdirektør Tove Stien. Foto: Foto: Nina Schyberg Olsen

ØSTENSJØ: Som tidligere omtalt i lokalavisen er det ifølge bydelsdirektøren lite dramatikk knyttet til det fremlagte budsjettforslaget for Bydel Østensjø i 2014.

LES OGSÅ: Bydel Østensjø går i pluss i 2013

Om lokalpolitikerne er enig i bydelsdirektørens økonomiske prioriteringer for neste år får vi vite mandag 16. desember. Da møtes Østensjø bydelsutvalg (BU) for siste gang i år.

Fredninger og sykehjem

I tillegg til å vedta bydelsbudsjettet, skal BU se på fredningen av Christinedal på Bryn og behandle en rekke rapporter.

På sakskartet står blant annet brukerundersøkelse for barnehagene, tilsynsrapporter fra Manglerudhjemmet og Oppsalhjemmet og handlingsplan for mennesker med funksjonsnedsettelser.

LES OGSÅ: Fredningsmarkering for Christinedal

Vil ha ny utstyrsbank

Opprettelse av en utstyrsbank på Manglerud Gård står også på sakskartet. Bydelen har allerede en utstyrsbank der man kan låne telt, utstillingsvegger og teknisk utstyr, nå er det også snakk om sportsutstyr.

Bydelsdirektøren anbefaler forslaget om å søke om eksterne midler hos offentlige og private aktører til etablering og drift av utstyrsbanken.

Si din mening

BU-møtet finner sted i bydelens lokaler på baksiden av Bøler senter.

Møtet starter som vanlig med åpen halvtime for innbyggerne klokken 18.30.

Les fullstendig sakskart her på bydelens nettsider

LES OGSÅ:

Dødsulykke på Abildsø

- Tenk om en unge hadde fått steinen i hodet

På Bøler skole bruker alle refleks

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.