RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

I LØV U


står det skrevet med løvi Tøyenparken
står det skrevet med løvi Tøyenparken
Du har muligens sett det når du tar 20-bussen forbi Tøyenparken. Nå har Østkantavisa funnet ut hvem som står bak det kunstneriske innslaget i parken.

TØYEN: ”I LØV U” skrevet med løvblader pryder parken på Tøyen. Nå kan Østkantavisa avsløre at det er elever fra Manglerud videregående skole som står for kunstverket.

De hadde fått i oppgave å flytte eller organisere ting i naturen, og lage et overraskelses moment av dette uten at de tilførte noe ekstra,

- Et viktig prinsipp var å lage noe en kan forlate og at naturen skal kunne ta kunstverket "tilbake" uten at noen trenger å rydde det opp, sier Nina Berg som er lærer på Manglerud videregående skole.

De tror kunstverket har hatt en positiv effekt på de som daglig passerer området.

- Vi ønsket å glede de forbipasserende med et glad-budskap. Derfor var valget enkelt da vi skrev I LØV U med løv, opplyser hun.

- Det er gledelig å se at verket har blitt liggende en uke i parken nå. Et tegn på at folk liker det og viser respekt. Ingen har falt for fristelsen til å gå berserk og sparke bladene utover, avslutter Nina Berg.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere