I mål med varme på Grefsen stadion

STADION: Kjelsås fotballs hovedbane, Grefsen Stadion, får etter stor innsats nå varme under det nye kunstgresset. Foto: Arkiv

STADION: Kjelsås fotballs hovedbane, Grefsen Stadion, får etter stor innsats nå varme under det nye kunstgresset. Foto: Arkiv

Iherdig jobbing for å få finansene på plass: Nå blir det varme under det nye kunstgresset som Kjelsås fotball i disse dager legger på Grefsen Stadion.

KJELSÅS: Alexander Rein i Kjelsås fotball forteller nå – og sikkert til stor jubel blant mange fotballfans – at det blir varme under det nye kunstgresset på Grefsen stadion.

– De siste ukene har viktige brikker i forbindelse med finansieringen falt på plass, blant annet har vi fått nødvendig støtte fra resten av idrettslaget på at fotballgruppa påtar seg en slik betydelig investering, sier styreleder Alexander Rein, i fotballgruppa.

– Det er helt essensielt at fleridrettslaget står sammen om store anleggsinvesteringer, og fotballgruppa er glade for at Kjelsås IL som klubb ser de store gevinstene dette anlegget vil gi for veldig mange i nærområdet, legger han til.

Les også: Trenger en million varme kroner

Spiller på Myrerjordet

I tillegg har klubben også fått svar på testbrønnen som ble kjørt i midten av august.

– Resultatene herfra var i henhold til det vi hadde budsjettert med, med tanke på antall energibrønner og størrelse på varmepumpe, sier Rein.

Arbeidene med å legge det nye kunstgresset på Grefsen stadion er som nevnt i i full gang. Mens disse arbeidene pågår, spilles alle A-lagets hjemmekamper på Myrerjordet.

Mangler fortsatt egenkapital

Men fortsatt mangler noe på egenkapitalsiden i forhold til varme under kunstgresset på Grefsen Stadion.

– Det er viktig å påpeke at vi ikke er i mål på egenkapitalsiden enda. Vi har behov for å øke denne ytterligere for å skape en enda sunnere driftsøkonomi for anlegget. Vi jobber hardt med å søke ulike tilskuddsordninger og håper fortsatt på kommunal støtte.

Les også: Den nye lederen på plass

– Medlemmene har gjort en fabelaktig innsats så langt; gjennom mobil- og klesinnsamling tidligere år og salg av over 400 andeler så langt. Men vi må fortsatt mobilsere, oppfordrer Rein.

Les også: Kjelsås-seier i toppkampen

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.