RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

I retten for ran, vold og spytting


28-åringen skal ifølge tiltalen ha utført to voldelige ran i fjor. I tilleg er han tiltalt for å ha forumlempet offentlige tjenestepersoner ved en rekke anledninger.
28-åringen skal ifølge tiltalen ha utført to voldelige ran i fjor. I tilleg er han tiltalt for å ha forumlempet offentlige tjenestepersoner ved en rekke anledninger.
Da 28-åringen ikke lyktes med å ta en mobiltelefon fra en annen mann, skal han slått ham i hodet med flaske i Hausmannsgate. Det er ett av forholdene mannen må svare for i Oslo tingrett denne uken.

SENTRUM: Ved to anledninger i fjor skal mannen, som for tiden sitter i varetekt, ifølge tiltalen vært voldelig ved ett ransforsøk og ett ran.

I Hausmannsgate i august forsøkte han å stjele mobiltelefonen til en mann ved å slå ham i ansiktet med en flaske. Imidlertid nektet mannen å gi fra seg mobiltelefonen til tross for slaget i ansiktet, ifølge tiltalebeslutningen.

Den fornærmede fikk to kutt som måtte syes med sju sting.

Kniv

I november skal 28-åringen igjen har vært på ferde igjen. Gjentatte ganger skal han slått eller sparket sitt ransoffer i ansiktet, hodet og kroppen.

Han skal også ha holdt en kniv mot halsen hans, i tillegg til å ha slått med kniven.

Ransofferet fikk to kutt i ansiktet som måtte syes. 28-åringen skal ha fått med hans lommebok som inneholdt 2600 kroner.

Spyttet og dyttet

Tidligere på året i fjor sonet han i Oslo kretsfengsel. Og skal han vist dårlig oppførsel. Ved ett tilfelle skal han ha spyttet en fengselsbetjent i ansiktet. Senere skal han ha dyttet til en annen fengselsbetjent.

Senere på sommeren ble han innbrakt for ordensforstyrrelse i sentrum. Overfor politibetjentene var han ifølge tiltalen lite samarbeidsvillig.

Foruten å rope og hyle, prøvde han å vri seg ut av politibetjentenes grep.

Dom i saken faller i Oslo tingrett iløpet av denne uken.

Del på Facebook

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere