RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Morgan Kornmo har allerede rukket å overbevise for Malaga.
Morgan Kornmo har allerede rukket å overbevise for Malaga.

I skuddet i Spania

Morgan Kornmo har tatt Spania med storm.

MALAGA: Etter at fotballtalentet fra Ullernåsen signerte en kontrakt med storklubben Malaga i vinter, har han gått og gledet seg til avreisen sørover. Nå er 17-åringen på plass i Spania, og etter bare få uker har Morgan kommet godt inn i gjengen.

Det var vanskelig i starten, men alle tok meg godt imot. Tilliten har også vært bra, og jeg fikk faktisk starte forrige kamp. sier Morgan.

Kan få sjansen høyere

Morgan spiller for Juvenile Internacionale i Malaga-systemet, og laget spiller i en nasjonal toppserie. Nylig var Morgan og lagkameratene i Betis for å lade opp til sesongen, der de møtte Real Betis og andre spanske lag.

Målet er å jobbe hardt for å bli den beste på laget, slik at jeg kan få hospiteringer med malaga b og kansje a-laget etter hvert. Det er i hvert fall klart at hvis du jobber hardt her nede, så får du virkelig sjansen også hos de store. Er du god nok har ikke alder noen betydning.sier Morgan.

Profesjonelt

Morgan nyter godt av et meget seriøst opplegg i Malaga, som er kjent for å være blant de beste spanske klubbene på talentutvikling.

Nivået på treningene, enkeltspillere, banene, utstyret er mye mer profesjonelt enn i Norge, sier Ullernåsen-gutten.

Han forteller også om en enorm intersse for fotball i Malaga.

Alle elsker fotball. Til og med på kampene våre pleier det å være rundt 150-200 tilskuere.De håper nok også på et godt år for a-laget i eliteserien, smiler Morgan Kornmo.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere