RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

I skuddlinjen på Svendstuen skole


Stolte vinnere: Mia (9), Annika (9), Maja (12) og Ellen (9) tegnet til seier.
Stolte vinnere: Mia (9), Annika (9), Maja (12) og Ellen (9) tegnet til seier. Foto: FOTO: ELISABETH C. WANG
Hva finner man på i friminuttet når skolegården og lekene er dekket med snø? På Svendstuen ble løsningen selvkomponerte snøball-blinker.

SVENDSTUEN: Torsdag var det kåring og premiering av de beste blinkene. 140 fargerike tegninger fra skolens elever har nå blitt til tre utvalgte tegninger. De fikk pryde hver sin snøball-blink.

– Vi slo sammen litt, slik at vi fikk én vinner fra 1., 2. og 3. klasse, én vinner fra 4. og 5. klasse og én fra 6. og 7. klasse. Tilsammen altså tre vinnere, opplyser kontaktlærer i elevrådet, Live Lannen Thorvaldsen.

Bibliotek og blink

Svendstuen Skoles Venner, en avdeling i skolens FAU, er ansvarlig for å innhente penger til aktiviteter og materiell som skolens ellers ikke hadde fått.

– Vi har i år gitt 25 000 kroner til biblioteket og nå altså disse fine snøballblinkene. I tillegg vil det komme flere gaver i løpet av våren, sier Caroline Borch-Nielsen.

– Engasjerte elever og foreldre

Elevrådet er selv med på å ønske seg ting til skolen.

– Pengene innhentes via 17. mai, Svendstuen-dagen, juletrefest og andre gledesarrangementer gjennom året. Vi er heldige som har mange foreldre som er engasjerte og ønsker å bidra til at skolen skal være et godt sted for barna, sier Borch-Nielsen.

Og det var fire, Mia og Annika (9) i 4. klasse hadde samarbeidet, storfornøyde vinnere som møtte frem til billedtagning torsdag formiddag.

Nå skal det definitivt siktes på rålekre snøballblinker på Svendstuen skole. Og vinnerne, Mia (9), Annika (9), Maja (12) og Ellen (9) har god grunn til å være litt ekstra stolte.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere