RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

I Sønnavind-spor med leser-fansen


I morgen (lørdag) klokken 12 tar Nordstrand-forfatteren Frid Ingulstad nok en gang med seg fansen sin i Sønnavinds fotspor.
I morgen (lørdag) klokken 12 tar Nordstrand-forfatteren Frid Ingulstad nok en gang med seg fansen sin i Sønnavinds fotspor. Foto: Arkivfoto: Arne Vidar Jenssen
Ikke mange kan vise til en så trofast leserskare som Nordstrands-forfatteren Frid Ingulstad. I morgen (lørdag) tar hun dem nok en gang med i fotsporene til sine skikkelser i bokserien "Sønnavind".

NORDSTRAND/SAGENE: – Jeg har jo hatt en del slike vandringer i det gamle fabrikkstrøket på Sagene, men leserne mine får tydeligvis ikke nok, sier Frid Ingulstad.

– Derfor samles vi nok en gang ved Hønse-Lovisas hus. Her forteller jeg litt før vi legger i vei og finner frem til de stedene jeg beskriver i bokserien.

Og at dette er populært, forteller de tidligere turene om. I fjor gikk over 800 leser-fans i Sønnavind-sporene.

– Blir du aldri lei?

– Nei, jeg skriver hver dag, og når jeg antyder at det nå nærmer seg siste bok, får jeg klare meldinger om at det bare er å fortsette. Mange vil gjerne at jeg skriver serien helt frem til i dag. Men skal jeg det, må jeg vel leve til langt over 100 år.

Foreløpig har det kommet 38 bøker i Sønnavind-serien, og hjemme i Cappelens vei på Kastellet skriver hun nå på bok nr. 42.

Men førstkommende lørdag fra kl. 12 blir det altså igjen anledning til å møte både forfatteren og Sønnavind-skikkelsene.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere