I Sønnavind-spor med leser-fansen

I morgen (lørdag) klokken 12 tar Nordstrand-forfatteren Frid Ingulstad nok en gang med seg fansen sin i Sønnavinds fotspor.

I morgen (lørdag) klokken 12 tar Nordstrand-forfatteren Frid Ingulstad nok en gang med seg fansen sin i Sønnavinds fotspor. Foto: Arkivfoto: Arne Vidar Jenssen

Ikke mange kan vise til en så trofast leserskare som Nordstrands-forfatteren Frid Ingulstad. I morgen (lørdag) tar hun dem nok en gang med i fotsporene til sine skikkelser i bokserien "Sønnavind".

NORDSTRAND/SAGENE: – Jeg har jo hatt en del slike vandringer i det gamle fabrikkstrøket på Sagene, men leserne mine får tydeligvis ikke nok, sier Frid Ingulstad.

– Derfor samles vi nok en gang ved Hønse-Lovisas hus. Her forteller jeg litt før vi legger i vei og finner frem til de stedene jeg beskriver i bokserien.

Og at dette er populært, forteller de tidligere turene om. I fjor gikk over 800 leser-fans i Sønnavind-sporene.

– Blir du aldri lei?

– Nei, jeg skriver hver dag, og når jeg antyder at det nå nærmer seg siste bok, får jeg klare meldinger om at det bare er å fortsette. Mange vil gjerne at jeg skriver serien helt frem til i dag. Men skal jeg det, må jeg vel leve til langt over 100 år.

Foreløpig har det kommet 38 bøker i Sønnavind-serien, og hjemme i Cappelens vei på Kastellet skriver hun nå på bok nr. 42.

Men førstkommende lørdag fra kl. 12 blir det altså igjen anledning til å møte både forfatteren og Sønnavind-skikkelsene.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag