RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ica-sjarmører sikter mot stjernene


Ansatte i nærbutikken på Ljabru skal fredag ha konsert. Blir de snart høye på pæra? Fra venstre: Rolf Eirik Åse, Johnny Kristiansen og Charlie Bengtsson. 
(Foto: Siri Helene Müller)
Ansatte i nærbutikken på Ljabru skal fredag ha konsert. Blir de snart høye på pæra? Fra venstre: Rolf Eirik Åse, Johnny Kristiansen og Charlie Bengtsson. (Foto: Siri Helene Müller)
Ica-butikken på Ljabru er populær og blir satt pris på av sine kunder. Fredag viser tre av stedets ansatte at de kan mer enn sitt kolonialfag.

LJABRU: Etter arbeidstidens slutt denne uken stenger Ica Nær på Ljabru og vil være stengt frem til 21. februar. Årsaken er rehabilitering. Tre av de ansatte vil at kundene skal ha mer enn et godt butikkforhold i tankene. Fredag klokken 16.00 skal de ha konsert utenfor.

Det er altså ikke bare selve lokalet som ikke lenger har stort nok territorium.

Rolf Eirik Åse (25), Charlie Bengtsson (20) og Johnny Kristiansen (21) har tatt tak i en intern spøk, foredlet den med freidig optimisme, og dannet boybandet Priceless. For øvrig en betegnende tittel på gutta som alltid yter litt ekstra, kostnadsfritt.

Trioen vil nå å spre sine gode vibrasjoner til langt flere enn de trofaste butikk-kundene. På fredagens konsert utenfor butikken skal de ha underholdning med coverlåter av Westlife, Meatloaf og Green Day på programmet

På eget initiativ og med velsignelse fra Ica-ledelsen har de tre unge mennene i tillegg til konserten, ambisjoner om cd-utgivelse, musikkvideo og hitlisteplassering.

Det begynte som en fleip, og nå har ballen begynt å rulle. Vi vil se hvor langt vi kan nå, forteller entusiastiske Johnny Kristiansen.

Det som gjør meg litt nervøs, er at jeg ikke kan synge, men noen sjanser må man ta. Jeg er da ikke feig heller!

Den forfengelige Charlie Bengtsson mener selv at han mangler både rytmesans og selvinnsikt og er ikke helt komfortabel med den forestående stjernestatusen. Rolf Eirik Åse, den rolige og sindige av de tre, som faktisk har band og studioerfaring, tar det hele med stor ro.

Tar popkarrieren av, må det bli på deltid. Vi ville aldri finne på å svikte Ica-kundene våre.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere