RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Marius Hamm, Lewis Anthony og Alexander Zarate Frez og andre fra Almedie hadde hånd om hele opplegget for den spennende utstillingen med unge fotografer i Trosterudvillaen.
Marius Hamm, Lewis Anthony og Alexander Zarate Frez og andre fra Almedie hadde hånd om hele opplegget for den spennende utstillingen med unge fotografer i Trosterudvillaen.

Idérike fotografer

De tør, og de gjør det. Setter fokus på og speiler objekter du ser daglig, men aldri legger merke til.

Trosterud: Over 50 bilder fikk flott eksponering i den gamle ærverdige Trosterudvillaen; En vernissasje med stil og hyggelig vertskap.

Bilder fra utstillingen

Fascinerende

Arrangør teamet fra Almedie var svært så fornøyd med den store interessen.

– Tydelig at de fleste får med seg hva som skjer rundt om. Her er det fotografer fra hele byen som stiller. med ganske så fascinerende innhold og vi er litt stolte over å kunne få dette fram i lyset, forteller en blid Lewis Anthony like før utstillingen åpnet.

To unge damer er de første betrakterne som kommer.

– Er opptatt av objekter som vi har rundt oss, men ikke legger merke til i hverdagen, sier Fatmeh Al-Jumaily.

– Få frem et interessant øyeblikk. gjerne demonstrativt. Fortelle en historie, se tanken bak et bilde, mener Samra Avdagie.

Begge kommer fra Mortensrud og hadde også med bilder på utstillingen. Og Samra stakk like godt av gårde med prisen for beste bilde, en serie tre små sorthvite fotografier. Og hun får sitt bilde montert på en aluminiumsplate i stort format.

Høyt nivå

Spennvidden på utstillingen var stor, og ikke minst var motivalgene riktig så spenstige.

– Bildene holder et høyt teknisk nivå. Fotografene er kreative og tør la være å følge klisjeene, sier den ene av de to dommerne og fotograf, Steffen Oftedal.

I tillegg til foto var det også en konkurranse for film. Disse ble vist i villaens store hall.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere