Gå til sidens hovedinnhold

Idretten jubler over samarbeid

Lekkert er det – det nye kunstgresset på Myrerjordet. Men det kommer mer; Hva med rundløype med treningsapparater underveis?

KJELSÅS/GREFSEN: I planene for «nye» Myrerjordet, og som tok form gjennom et samarbeid med Kjelsås fotball, Øvre Grefsen Vel og Kjelsås Vel, ligger blant annet basketbane, volleyballbane, leke/aktivitetsområde, og skøytebane.

Men ikke minst også gå/joggeløype rundt hele jordet, med «ute»-treningsapparater underveis. Rundløypa i grus, og er allerede under arbeid. Vinterstid er det også planlagt oppkjørte skispor på rundløypa.

Fornøyde så langt?

Det er de, Rune Rein fra Kjelsås Fotball og Torbjørn Togstad fra Øvre Grefsen vel.

LES OGSÅ: HÅNDBALLKLUBBEN TAR IMOT ASYLBARNA MED ÅPNE ARMER

Et kupp

– Det er et kupp for oss å samarbeide med vellene om utviklingen av Myrerjordet. Nå er kunstgresset på plass, og lys skal etter planen komme på i løpet av uken. Men selv om fotballgruppa har fått på plass det som var forutsetningen fra klubben, for å gå for «nye» Myrerjordet, vil vi fortsette å støtte opp om videre fremdrift, sier Rein.

Det vil også bli satt opp ballnett i forbindelse med fotballaktiviteten på jordet.

Togstad har også god tro på å få på plass resten av «nye» Myrerjordet, med ferdigstillelse i løpet av 2014.

Planlegge videre fremdrift

– Vi prøver nå å få til et møte med bymiljøetaten i løpet av denne måneden, for å planlegge videre fremdrift. Kunstgressprosjektet ble noe rimeligere enn først antatt, så det er fortsatt penger igjen til å sette også noen av de andre prosjektene ut i livet. Men noe mer finansiering må vi jobbe videre for inn mot kommunen og politikerne, sier Togstad.

Høsten 2011 ble det til stor jubel klart at det var bystyreflertall for 6.5 millioner kroner til oppgradering av Myrerjordet. I tillegg utløste bevilgningen 2.5 millioner kroner i spillmidler, slik at totalsummen for "nye" Myrerjordet ble hele 9 millioner kroner.

Fremdriften kokte en stund,men så begynte ting å skje denne sommeren.

All skryt til bymiljøetaten nå, for veldig god fremdrift denne høsten. Dette blir et flott flerbruksanlegg med tilbud til både barn, ungdom, voksne og eldre, er Rein og Togstad sikre på.

Reklame

Supertilbud: Nå kan du få gratis strøm til februar