RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Idretts-Norge samarbeider med SFO

Staten har inngått en avtale med Idretts-Norge om hvordan lokale idrettslag kan samarbeide med skolefritidsordningen (SFO).

Oslo: Det er ikke alle elever som deltar i SFO, og det er mange barn som ikke er nok fysisk aktive. Derfor er det viktig at vi også ser på hvordan samarbeid mellom kommuner og lokale idrettslag kan bidra til å nå dem som ikke vanligvis deltar i slike organiserte aktiviteter, sier kunnskapsminister Øystein Djupedal i en pressemelding fra Kunskapsdepartementet.
Kunnskapsdepartementet og Helse- og omsorgsdepartementet har inngått en intensjonsavtale med Norges Idrettsforbund og Olympiske komité (NIF) om prosjektet. Flere kommuner samarbeider allerede i dag med lokale idrettslag om idrett i SFO-tiden.
Det er flott at lokale idrettslag samarbeider med SFO. Vi vil gjerne vite mer om hvordan dette kan gjøres på gode måter. Hensikten er å løfte fram de gode eksemplene, slik at enda flere kommuner kan gjøre SFO enda mer spennende, sier Djupedal.
Det er satt av 2 millioner til prosjektet i inneværende år.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere