RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Idrettsbaner - noen fremtidig plass i Ullern bydel?

Ullern har tradisjonelt vært en bydel med mye plass, åpne løkker og store muligheter for uteaktiviteter.
Etter hvert har dette gradvis forandret seg fortetningen og utviklingen forøvrig har spist de områder som tidligere var aktuelle og mye brukt av barn og unge på fritiden! Samtidig har mønsteret og derav behovet forandret seg! Det er langt mer organisert idrett som krever innendørs installasjoner, baner, apparater og annet. Utendørs likeså, må det tilrettelegges.

Hva har vi så å tilby barn og unge på Ullern? Det er faktisk mer enn mange er klar over men det er også et faktum at mye gjenstår for å møte dagens krav og forventninger og at vi kan sammenlikne oss med andre bydeler i Oslo. Basseng, ballbaner og annet mangler totalt .

Som ny lokalpolitiker er dette et område jeg synes fortjener stor oppmerksomhet. Vi er en bydel på nær 30.000 innbyggere, mao en voksen norsk kommune og vi kan ikke la dette spørsmålet overlates til tilfeldighetenes spill! En bevisst satsning på konkrete prosjekter er noe vi nå vil se som kortsiktige tiltak eksempelvis utvikling av Ullern banen! De mer langsiktige mål må vi se på fra et byutviklingsperspektiv slik at vi kan sikre muligheter for fremtidige generasjoner. På "mellomlang" sikt står svømmehall høyt på min ønskeliste!

Alt dette krever politisk vilje lokalt og sentralt noe vi ønsker å bidra til!

Carl Oscar Pedersen
Leder Ullern Høyre

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere