Idrettslaget serverer Kjelsås-brød

– Vi håper på 100 solgte brød hver dag, sier Jan Halvorsen i Kjelsås Idrettslag. Det nye Kjelsås-brødet er både grovere og billigere enn det forrige.

KJELSÅS: Det er ikke helt nytt at Kjelsås IL har fått eget sponsorbrød, gjennom avtale med Rema 1000 på Kjelsås og Mesterbakern. Men at laget har fått et nytt sponsorbrød – det er nytt!

For fint, for dyrt

– Det første brødet vi fikk ut i butikken for et halvt år siden, var for fint og litt dyrt. Derfor tror vi ikke det solgte så bra. Men nå har vi fått laget et helt nytt brød, som er grovere, og billigere, forteller Jan Halvorsen i Kjelsås IL til Nordre Aker Budstikke.

For hvert solgte brød får idrettslaget to kroner.

100 solgte brød?

– Vi håper på 100 solgte brød hver dag. Pengene som idrettslaget får inn, går til hele klubben, og som vil bli fordelt på barn og unge, sier Halvorsen.

Fotball er digg

Kjelsås' fotballjenter 2003, som avisen møter en mandag ettermiddag i Kjelsåsmyra, stiller gjerne opp for en god sak. Og jentene spiser gjerne også sponsorbrød. De av jentene som har smakt på brødet, synes det smakte «bra».

Ellers har jentene veldig mye fint å si om det å spille fotball.

– Fotball er kult, suverent, gigagøy, rått, spennende, supert, digg, kort oppsummert av 03-jentene, og ikke langt unna avspark i kamp mot Langhus.

– Gleder dere dere til å spille kamp da?

– Ja! er det enighet om.

– Faren min har forresten sagt at man må blø for drakta! er siste ord fra en av jentene.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.