*Nettavisen* Nyheter.

Idrettspenger til Nordre Aker

Kjelsås IL Basket har blitt tildelt 65.000 kroner til åpen hall i Engebråten. Her representert ved Eir, Reidunn, Mats (trener), Heidi, Christine, Christina og Katja. ARKIVFOTO: HEIDI BERDAHL

Storbymidlene fra Oslo Idrettskrets drypper over både Kjelsås og Korsvoll.

KORSVOLL/ KJELSÅS: Oslo Idrettskrets har fordelt over fem millioner kroner i storbymidler til idrettslagene i Oslo. Av disse går 291.000 til klubber i Nordre Aker.

Hensikten med midlene er å finansiere tiltak som skal inspirere inaktive og uorganiserte barn og ungdom til fysisk aktivitet i lokalmiljøet. Målet er å rekruttere flere til å bli med i idrettslaget, skriver Oslo Idrettskrets i en pressemelding.

Tiltakene som gis støtte må derfor understøtte lagenes ordinære aktiviteter, eller bidra til utvikling av nye varige aktivitetstilbud i lagene. Tiltakene skal også legge til rette for å øke foreldres frivillige deltagelse og engasjement.

Kjelsås IL Basket har blitt tildelt 65.000 kroner til åpen hall i Engebråten, mens Kjelsås IL Fotball har blitt tildelt 15.000 kroner til "Lørdagstreffen" og 61.000 kroner til åpen bane og klubbhus. Korsvoll IL har blitt tildelt 150.000 til åpen bane.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag