RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mens store deler av Oslo hadde fint vær på mandag begynte det å regne under treningen til tre av fotball-lagene. Et G95-lag, et G98-lag og et J98-lag stilte allikevel gledelig opp på bilde sammen med den daglige lederen.
Mens store deler av Oslo hadde fint vær på mandag begynte det å regne under treningen til tre av fotball-lagene. Et G95-lag, et G98-lag og et J98-lag stilte allikevel gledelig opp på bilde sammen med den daglige lederen.

Idrettspris til Hasle-Løren

Kultur- og Idrettsetaten valgte HL som Årets Idrettslag 2007. - Veldig hyggelig å få den prisen, sier daglig leder i klubben, Per Egil Nygård.

Hasle-Løren er et idrettslag med rett under 900 medlemmer, og har mange tilbud til de unge i nærmiljøet. Fotball, sykkel, ski, innebandy og ishockey er noen av idrettene HL representerer. Et breddeidrettslag som gjør mye for området rundt, og som ønsker å utvide i takt med utbyggingen rundt Løren Idrettspark.

- Viser frem anlegget

Daglig leder i HL, Per Egil Nygård, fikk beskjeden for litt over en uke siden, men har ennå ikke sett begrunnelsen for prisen. Han tar en titt på tidligere vinneres viktigste poster, og regner med at det flotte anlegget og satsningen på de unge teller høyt.

- Vi har et anlegg som er veldig bra, som vi holder i god stand, sier han.

På Løren Idrettspark har de en egen syverbane til fotball og en idrettshall. Flere utbygninger i området, gjør at Nygård og HL vil prøve å utvide i takt med nærområdet.

- Når Kultur- og Idrettsetaten skal vise frem bra idrettsanlegg, er de alltid innom oss, sier en stolt Nygård.

HL-skolen

Nygård forklarer at ildsjeler har vært veldig viktig for HL, og at anlegget ikke hadde holdt seg så bra uten dem.

- Leder Terje Nyhaug har vært primus motor i klubben i mange år, og hele klubben er veldig godt drevet, sier Nygård.

Han forteller videre at de har et eget SFO-lignende tilbud for de eldste på barneskolen. Ordinær SFO er bare for 1.-4. klasse, mens denne klubben har noe de kaller for HL-skolen.

- Vi har HL-skolen for de eldste barna på barneskolen, og har et samarbeid med Bama om frukt og grønt, sier han.

A-laget i 3. divisjon

Nygård snakker også entusiastisk om A-laget i fotball som begynner serien til søndag. Laget rykket opp til 3. divisjon før årets sesong, og Nygård sier de håper å etablere seg i den divisjonen.

- Vi er best på Bjerke etter at vi slo Årvoll, men det er vanskelig å si noe om nivået på de andre lagene i divisjonen, avslutter han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere