RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ikke avskriv Linderud-Grei


VANSKELIGE FORHOLD: Målvakt Jeanette Stavsholt viser her klasse i duellen mot tomålsscorer Line Krogedal Smørsgård.
VANSKELIGE FORHOLD: Målvakt Jeanette Stavsholt viser her klasse i duellen mot tomålsscorer Line Krogedal Smørsgård. Foto: Foto: Thomas Granerød
Gullkandidat Kolbotn ble noen numre for store for Linderud-Grei, men gjestene fra Groruddalen bød absolutt på kamp.

SOFIEMYR: Selv om det ble et nytt tap i Toppserien for Linderud-Grei sist helg, så viser laget såpass mye kvalitet at de ikke bør avskrives - ennå.

Del på Facebook

Imponerer i motgang

Med kun ett poeng på 15 spilte kamper så er det rett og slett imponerende å bivåne LGT sin innsats i Toppserien.

Laget står på og gir aldri opp håpet om poeng - noe som borger for videre eksistens blant eliten, dersom de kommende kampene mot lag nedover på tabellen gir tellende resultater.

Bør sanke poeng

Det er nå det begynner for LGT. Ingen hadde forventet poeng mot Kolbotn, men nå har laget fire kamper på rad der det bør sankes poeng;

– Ja, jeg synes vi bød opp til dans jeg mot Kolbotn, forteller trener Kenneth Wold og legger til;

– Jentene fikk på ny vist seg frem mot et godt lag - og hadde vi hatt litt mer flyt og noen dommeravgjørelser med oss, så kunne vi fort skrelt her. Vi burde blant annet hatt en straffe - og Kolbotn burde blitt avblåst for hands i forkant av 5-2 målet.

– Nå møter vi Sandviken i neste kamp - og der bør vi hente poeng. Skal vi overleve i Toppserien så er de neste fire kampene meget viktige for vår eksistens - og vi møter lag vi absolutt er gode nok til å slå, sier en selvsikker trener til Lokalavisen Groruddalen.

Treneren ønsker også å trekke frem noen navn etter innsatsen mot Dan Eggens Kolbotn;

– Det bør nevnes at våre nye forsterkninger i Bente Haakaas og Lena Aanensen innfridde, samt vår tomålsscorer Nicoline Marie Oberg Viker og målvakt Jeanette Stavsholt var gode. Hele laget var gode, men vi hang dessverre ikke helt med fra start av i dag, avslutter Kenneth Wold.
 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere