Ikke bare bare for Egil

 

 

Riktignok spilte han like utenfor selve festivalområdet, men Egil Hegerberg alias Bare Egil mener Øya er som rosinen i pølsa.

Her fra konserten med Black Debbath under Dyvekes bru i Gamlebyen. FOTO: MARY LOU S. TAUGBØL

Egil Hegerberg spilte like gjerne to konserter i løpet av en dag. Både med Bare Egil Band og med Black Debbath. FOTO: MARY LOU S. TAUGBØL

GAMLEBYEN/BØLER: Det er alltid gøy å spille på Øya, sier Bøler-mannen Egil Hegerberg, også kjent som Bare Egil og jubilerende Black Debbath-medlem.

Skryter av Øya

Hegerberg spilte like gjerne med begge band på Øyafestivalens nyeste scene sist onsdag. Scenen er lagt til skateparken til Gamlebyen sport og fritid, like utenfor festivalområdet, og var alldeles gratis.

Hver eneste dag festivalen varte var det konserter i skateparken, og arrangementene er et samarbeid Øyafestivalen har inngått med fire ungjenter i Juvenile Rock Club.

For Egil Hegerberg var det uansett topp å spille på Øya.

Jeg har spilt på masse festivaler i løpet av min karriere, og det kan være litt varierende rundt omkring, men jeg må si at Øya er spesielt bra og veldrevet. De har ekstremt bra booking, bra beliggenhet og arrangeres i en periode det nesten alltid er bra vær. Dessuten er alt det tekniske rundt på stell, roser Egil.

Hvordan har du ladet opp til din opptreden på Øya i sommer?

Det har vært en fin blanding av ferie og en god del spilling på festivaler i helgene. En fin stigning mot selve rosinen i pølsa. Dette blir festivalsommerens høydepunkt! sier Egil.

Snart ny plate

Hegerberg kommer med ny plate i oktober, og publikum fikk noen smakebiter fra denne sist onsdag. Imidlertid er han forsiktig med å skryte av seg selv.

Hvordan vil du beskrive låtmaterialet på den nye plata?

Det er veldig ymse. Jeg har plukka her og der uten noen form for indre sammenheng. Alt fra grønsj-joik til sommerpop og funk. Av og til hører man at plater er varierte, men jeg vil heller kalle min for sprikende. Dessverre er den nok dårligere en forrige plate, men klart bedre enn andreskiva, sier den skjeggete mannen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mer om emnet: kultur,

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag