*Nettavisen* Nyheter.

Ikke bare Erik

Det var nok ikke bare Erik som dro Lambertseterrevyen i år. Det var mange talenter på revyscenen mandag.

LAMBERTSETER: Nytt lydsystem skapte startproblemer på premierekvelden, men ungdommen fikk omsider, ganske forsinket start på revytradisjonen igjen. Uten en spesiell rød trå ble publikum i år loset gjennom de mange sketsjene av Erik i skuespiller Erik Hiller Holoms skikkelse. Faktisk skulle årets revy være "Bare Erik - Elgen, heksa og kleshengeren", men vi fikk møte mange gode talenter.

Mange talenter

Etter en noe lang oppvarming med noen sketsjer som ikke helt gjorde jobben sin med å løsne lattermusklene, kom omsider et av kveldens høydepunkter. VM i KKJAS eller sjakk. Med Kjell Kristian Rike og Jon Herwig Carlsen i boksen og Ola Lunde ute i felten til å kommentere sjakktrekkene hevet Lambertseterrevyen seg. Også sketsjen hvor lambertseterelevene fornyet erkerivalen Nordstrands nostalgi-nummer løsnet lattermusklene i salen. Her tok virkelig skuespiller Bengt Arild Johannesen rapperen OnkelP på kornet. Skuespillerkjernen beviste med rene stemmer og sportslige bevegelser hvorfor nettopp de stod på scenen. Det var ingen tvil om at det var mange talenter i aksjon på premierekvelden.

Teknisk bra

Nytt av året var bandet. Hevet høyt over scenen holdt de syv musikerene en stødig beat, og sørget for fremdrift i både dans og sang. Bandet må få ros for sin tapre holdning tross stadig nedrakking fra hovedpersonen Erik. Etter pausen fikk de vist hva de er gode for med litt lett klimpring til blant annet "Lokomotivet Thomas" og musikalen "Annie". Lambertseterelevene kunne imponere med en roterende scene i år. Med denne stilige funksjonen ble skiftene raske og spennende.

Høydepunktene i andre akt var uten tvil hyllesten til Ibsen-året med "Peer Gynt" på spansk. Både denne og sketsjen med kleshengeren fra revyens tittel viste hvor mye gøy man kan få ut av noe som i utgangspunktet er helt enkelt, så lenge folk forstår hva det dreier seg om.

Det var en del morsomme sketsjer i årets revy, men den led nok litt under mangelen på en rød tråd. Derimot kunne Lambertseter vise til super lyd og lys. Lambertseterelevene viser at de vektlegger helhet. Og det skaper riktig stemning. Men om publikum gikk hjem med en forståelse for tittelen er heller uvisst. Vi ble helt på tampen kjent med både elgen og kleshengeren, men heksa møtte vi aldri.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag