RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

–Ikke bare rock på Urrarock


Overdue spiller på Urrarock lørdag.
Overdue spiller på Urrarock lørdag.
Lørdag inntar lokale band og gjester Uranienborg skole. Rå rock, jazz og pop forventes.

URANIENBORG: – Det har meldt seg på veldig mange band, sier Siv Janna Glømmi, klubbleder på Hamna fritidsklubb. Hun forteller at det blir gjesteband og lokale helter på lørdagens Urrarock.

– I år har vi fått med oss Djerv som blant annet har spilt på Øya. Også har vi gjengen fra Ruseløkka i ny konstellasjon med bandet «Overdue», sier Siv janna som gleder seg til ny rockefestival på Urra.

Rå metal og jazz

Djerv står for rå metal, og Overdue er rock for alle penga. Så er det selvsagt også flere musikksjangre representert, som Jazz med bandet "The Jazz Frequency Band" og funken blir oppretholdt av «Killer Clowns».

– Man kan forvente seg veldig variert musikk, sier Siv Janna videre.

Andre band som inntar scenen er Critical Solution, som er gjester fra Egersund.

– De vant å spille på Urrarock i en lokal konkurranse, sier Siv Janna. Det blir gitarhero-telt også i år, og selvsagt mat og drikke.

Arrangementet er som vanlig helt gratis og rusfritt. Det hele starter lørdag klokka 15.00 og varer utover kvelden til ca. 21.00

Største i bydelen

Det er jo ikke så mye som skjer i bydelen som er større enn dette, sier Siv Janna som håper på stor oppslutning fra nærmiljøet. «Renate Rubini», The Baker, «Lucky 7 Sessions», og "Radio Loop" er også med på årets Urrarock.

– Jeg regner med at det dukker opp noen flere som vil være med å spille innen lørdag, forteller Siv Janna som forteller om litt litt mangel på logistikk.

Sjekk ut Urrarock 2010 på fcabook for mer info.


 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere