RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ikke bedre badeparkering

Noen har kanskje lagt merke til at det har kommet noen nye, smale streker på Mosseveien ved Katten. Er disse grunnlaget for bedre badeparkering?

Man kan jo ha lov til å håpe, og tanken bak oppmerkingen på Mosseveien hadde sine bakgrunn i nettopp trafikksikring her. Men det blir i alle fall foreløpig bare med de tynne strekene.
Vi har hatt en diskusjon på temaet, forteller overingeniør Håkon Øverby i Statens vegvesen. Det ble merket opp for å se om det lot seg gjøre å utvide det feltet som brukes til parkering. Men så viser det seg at man da får feil vannrenning i forhold til midtlinjen i veien, og dermed blir det i alle fall foreløpig bare med ideen.
Ingen bedring av badeparkerings-mulighetene med andre ord?
Nei, jeg er redd det i alle fall ikke blir noe for denne sesongen. Men som sagt, vi har diskutert muligheter, og er ikke helt ferdige med å vurdere, sier Øverby. Vi må ta stilling når aktuelle personer er tilbake fra ferie.

Undergangen

Om det ikke blir bedre parkeringsforhold ved Katten, skal det gjøres noe med adkomsten. Vi vil skilte undergangen bedre slik at ukjente ser den og forhåpentlig bruker den i stedet for å krysse den sterkt trafikkerte Mosseveien. Det blir samme type skilt som står ved undergangen inne ved bomstasjonen på Bekkelaget.
Men vil noen bruke den mørke og for mange skumle undergangen?
Vi har jo satt opp lys der og gjort den mer brukervennlig.
Ja, men den ser ikke mye innbydende ut. Den kunne kanskje males i lys farge og gis et mer vennlig preg.
Vi skal se på saken, og kan vi med relativt enkle midler få flere til å bruke den, skal vi selvfølgelig gjøre det, sier overingeniøren i Statens Vegvesen, Håkon Øverby.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere