RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ikke bekymret

Ola Mæle er ikke redd for at utbyggingen av tomten i Måltrostveien skal strande.

VOKSENLIA: – Det at en av naboene har sine oppfatninger i en byggesak er normalt. Det er bare en av de nærmeste naboene, Grethe Golden, som har protestert blant de 15 som har fått nabovarsel. Jeg ville også hevdet mine oppfatninger om det ble bygget på nabotomten. De har vel planer for sin tomt som kommer i konflikt med våre utbyggingsplaner. De har all rett til å ivareta sine interesser, sier Mæle.

Han vil ikke kommentere eventuell ufullstendig informasjon fra ansvarlig søker i planprosessen.

– Det må Jan Inge Lindeberg i Biong Arkitekter svare på. Slik jeg ser det er det ingenting som tilsier at prosjektet blir vesentlig endret i forhold til den opprinnelige søknaden. Prosjektet er blitt noe justert for å imøtekomme naboens ønsker. Jeg har fortsatt tro på at vi får gjennomført prosjektet i henhold til reguleringsplanen for området, sier Mæle.

Ansvarlig søker er Jan Inge Lindeberg/Biong Arkitekter. Han tror byggeprosjektet blir realisert.

– Vi har fått nyttige korreksjoner fra naboen. Det har gjort at vi har foretatt ny og nøyaktig oppmåling. Innspillene fra nabo og NEAS i siste søknadsrunde har vært utmerket og har bare gjort at prosjektet blir bedre.

– Synes du det skal være nødvendig å bruke eksterne rådgivere for å få opplyst en byggesak?


– Mange byggesaker er veldig komplekse og vanskelig å sette seg inn i. Etterarbeidet krever stor nøyaktighet. I den forbindelse har NEAS gjort at prosjektet er blitt bedre. Vi ser dette som positive innspill, sier Lindeberg.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere